All for Joomla All for Webmasters
 •  

  Kontakt Tel. i podrška

  +381 (0)65 64 - 65 - 000

 •  

  Pon. - Sub :

  08:00 - 22:00 h

Izrada Web sajtova

Internet prezentacija je ogledalo preduzeća.

Web prezentacija treba da bude prepoznatljiva, prijateljska korisnicima i efikasna. Pomoću internet stranice preduzeće često uspostavlja prvi kontakt s kupcima, koji na taj način dobijaju prvi utisak o samom preduzeću. Treba da imate na umu da savremen potrošač traži proizvode i usluge skoro isključivo pomoću interneta. Trenutno u Srbiji preko tri miliona ljudi koristi internet. Nemojte da ih razočarate, isplatiće vam se. Vreme je da dobijete kvalitetan web sajt.

 

Šta možemo učiniti za Vas??

 • Asistencija prilikom odabira osnovne skripte – dizajna za izradu sajta
 • Responsive dizajn - prilagodjen za uredan prikaz na svim uredjajima
 • Instaliranje osnovne skripte u skladu sa prethodno dogovorenim
 • Inkorporiranje neophodnih komponenti i modula
 • Estetski i funkcionalno inkorporiranje sadržaja
 • Google analytics ili drugi servis za praćenje i analizu
 • Optimatizacija za pretraživače (SEO)
 • Povezivanje sa društvenim mrežama (SMM)
 

Dodatne usluge

 • Prilagodjavanje i obezbedjivanje sadržaja
 • Kreiranje Mailing liste
 • Dodatni radovi većeg obima u skaldu sa posebnim zahtevima klijenta
 • Priavljivanje na kataloge i direktorijume
 • Obuka za održavanje i ažuriranje sajta

 

Detaljnije:

* Dizajn sajta je jedan od njegovih najvažnijih elemenata. Osnovni kriterijum je delatnost vaše kompanije, kao i vaši specifični zahtevi. Na osnovu toga i naših sugestija dolazimo do najboljeg rešenja.

* Naš tim izradjuje web sajt u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.
Instaliranje osnovne skripte kao i svih potrebnih elemenata, komponenti i modula, kao što su Logo, glavni meni, slide-show, kontakt stranica sa mapom itd.
Osnovni kriterijumi tiču se pravilnog i srazmernog inkorporianja sadržaja.

* SEO optimatizacija internet sajta. Search Engine Optimization (SEO) - Optimizacija za pretraživače predstavlja jednu od najvažnijih segmenata u razvoju internet sajta. Pozicija na pretraživačima je dugoročna investicija u Vaše online prisustvo jer optimizacijom sajta postižete bolju posećenost, povećavate svest potencijalnih klijenata o Vama, jačate brand, imiđž kompanije, doprinosite smanjenju cena na određenim oglašivačkim mrežama.

* Prijavljivanje sajta na pretraživače, kao i u direktorijume linkova, što spada u najpredniju optimatizaciju za pretraživače;

* Promocija na društvenim mrežama. Social Media Marketing (SMM) – Otkrijte svet mogućnosti koje društvene mreže pružaju.
Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, pored mogućnosti plasiranja klasičnih oglasa predstavljaju ogroman potencijal u kreiranju svežeg i novog sadržaja i odličan su način za proširenje i građenje dugoročnih kanala komunikacije sa ciljnom grupom. Gotovo da ne postoji internet korisnik koji nije povezan sa nekom od društvenih mreža. Zbog toga je neophodno Vaše prisustvo kako bi povećali komunikaciju sa potencijalnim tržištem.

* Obuka za održavanje i ažuriranje sajta.

* Mailing lista na Vašem sajta, omogućava Vam da dodjete do novih klijenata. Veoma koristan alat koji Vam donosi podatke o zainteresovanim licima za Vaše proizvode ili usluge. Na sajtu Vam postavljamo adekvatnu mailing listu na koju se mogu prijavljivati svi posetioci Vašeg web sajta. Na ovaj način stičete kompetentnu bazu potencijalnih klijenata.

 

Nadoknada za uslugu internet prezentacije zavisi od obima Vaših zahteva.

 

 Prijavite se na našu Mailing listu i redovno primajte obaveštenja. Hvala.

* Email:
Ime/Naziv:
Grad:
 

Kontaktirajte nas

Solutionplus

Tel:

+381 (0)65 64-65 000

--------------------------------------

Email:

office@solutionplus.rs

marketing@solutionplus.rs